Kommentoinnin säännöt

Asiallinen kommentointi on Hurinapajassa aina tervetullutta, sen sijaan kaikenlainen möyhkääminen ei. Hurinapaja julistautuukin möyhkäämisvapaaksi alueeksi.

Asiallinen keskustelu ei erimielisyyksissäkään sisällä toisten ihmisten vähättelyä, haukkumista, halventamista, kiusaamista, ahdistelua tai uhkailua. Blogin keskusteluissa ei viitata toisiin ihmisiin (haukkumistarkoituksessa) halventavin termein kuten esimerkiksi ”idiootti”, ”kusipää”, ”suvakki”, ”kukkahattutäti”, ”maahantunkeutuja”, ”viherpiiperö”, ”ituhippi”, ”mielensäpahoittaja” tai ”lihadisti”. Haukkumis- ja leimaamistarkoituksessa ei myöskään ”natsitella” tai ”terroristitella” ketään. Kenenkään ulkonäköä tai synnynnäisiä ominaisuuksia ei pilkata. Ketään ei viedä ”saunan taakse” eikä kenellekään toivota pahaa.

Olemme asioista sitten mitä mieltä tahansa, emme möyhkää ja törttöile toisillemme. Halventava tai uhkaava kielenkäyttö ei rakenna luottamusta eikä ylläpidä hyvää keskusteluyhteyttä vaan ainoastaan ajaa meitä omiin poteroihimme huutelemaan.

Hurinapaja ei julkaise epäasiallisia kommentteja.

2 kommenttia artikkeliin ”Kommentoinnin säännöt

Kommenttisi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s