Blogin teemat

Pyrin Hurinapajassa luokittelemaan tekstejäni selkeällä tavalla – tai no, ainakin itselleni selkeällä tavalla – ja jaottelemaan niitä eri kategorioihin ja teemoihin. Tykkään myös luoda teemoille oman pysyvän sivun blogin yläpalkkiin. Tämä siksi koska aivoparkani vaativat järjestystä.

Jotta yläpalkin sivuviidakko pysyisi joten kuten hallussa, listaan tähän ”Blogin teemat”-sivun alle Hurinapajassa  käsittelemieni suurimpien teemojen esittelysivut sitä mukaa kuin niitä syntyy. Esittelysivuilta voit käydä lukemassa tietyn teeman alkusanat ja motiivit. Tietyssä teemassa esiintyvät tekstit on muuten myös aina ”tägätty” kyseisen teeman nimellä (tai nimeen suoraan viittaavalla sanalla) avainsanoihin ja teemoilla tulee olemaan useimmiten myös oma kategoriansa (avainsanat ja kategoriat löydät oikeasta sivupalkista tai mobiilissa alhaalta). ”Reseptit”-sivu ja ”Mysti”-sivu pysyvät edelleen itsenäisesti omalla paikallaan yläpalkissa.

  1. Huomiopäivät
  2. Häpeä ja sen kaverit
  3. Kahdeksan vuodenajan kansaa
  4. Ympäristö, luonto ja eläimet

***

Asiallinen kommentointi on Hurinapajassa aina tervetullutta, sen sijaan kaikenlainen möyhkääminen ei. Hurinapaja julistautuukin möyhkäämisvapaaksi alueeksi. Lue lisää kommentoinnin säännöistä.

Kommenttisi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s