Aluksi

kirjoita_ala_jahkaile.jpgVuosia. Niin kauan olen pohtinut blogin aloittamista. Toimeen ryhtymistä on hidastanut itsepintainen ajatus siitä, että a) blogin täytyy olla rajattu johonkin tiettyyn aiheeseen ja b) minulla täytyy olla ”valtavasti” asiantuntemusta kyseisestä aiheesta. Minkäänlaisiin hömppäblogeihin tai julkisiin päiväkirjoihin en ainakaan ryhdy!

Aiheen rajaaminen on kuitenkin ollut hankalaa (koska kaikki kiinnostaa), eikä sitä ”valtavaa”, kaiken kattavaa asiantuntemustakaan ole ilmaantunut. Joten tässä sitä nyt ollaan, hömppäblogin äärellä – koska kirjoittamisen kaipuu on kova, eikä enää ole niin väliä onko blogin aihe tajunnanräjäyttävä tai onko asioista ”valtavaa” asiantuntemusta vai ei.

Tämän blogin aloittamisen vaikuttimena toimii ennen kaikkea lämmin, vaikkakin tätä nykyä haastava, suhteeni kirjoittamiseen. Vuorovaikutus välillämme oli lapsuudestani saakka monipuolista ja antoisaa, aina siihen saakka kunnes kymmenisen vuotta sitten sairastuin vakavasti; silloin kirjoittaminen loppui ja vaivuin horrosmaiseen odotustilaan vanhan ystäväni paluun varalta. Pari kertaa luulin näin jo tapahtuneenkin – kävi ilmi, että olin väärässä. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että olen saanut ystäväni takaisin, ehkä hieman häilyväisenä, mutta takaisin yhtä kaikki. Tämä blogi toimikoon apuna yrityksessämme sitoutua jälleen toisiimme ja löytää uudelleen yhteinen äänemme.

Blogin aihepiiriä ei ole ainakaan vielä alkuvaiheessa rajattu. Kirjoitan niistä asioista, jotka mietityttävät, ihastuttavat tai kiristävät. Kirjaan ylös kokeilemiani ja kehittelemiäni vegaanisia reseptejä. Kerron palan tarinaani kokeillen eri ääniä, eri painotuksia. Ehkäpä kirjoittaminen on myös jännittävämpää silloin kun antaa sanojen ja lauseiden tulla ja mennä ilman kahleita.

Aloitan tästä ja katson mihin polku vie. Kenties jossain matkan varrella kohtaamme!

Semi-illistysselfie

Semi-illistysselfie

♦ Terkuin, heivu (marraskuu 2015)

P.S. Yhteyden Hurinapajaan saat sähköpostitse heivuu@gmail.com.

P.P.S. Sananen blogissa mahdollisesti esiintyvistä mainoksista. Käyttämääni WordPressin ilmaiseen versioon kuuluu, että lukija saattaa nähdä mainoksia blogin sivuilla, niiden ei käsittääkseni kuitenkaan pitäisi olla liian häiritseviä. Minulla ei ole mainosten kanssa mitään tekemistä enkä valitettavasti voi niihin vaikuttaa. Jos koet mainokset häiritseviksi, voit asentaa omaan selaimeesi mainokseneston.

***

Hox! Kommentointimahdollisuus blogissa poistuu. Eli alla oleva teksti on vanhaa tietoa (esiintyy myös vanhemmissa julkaisuissa).

Asiallinen kommentointi on Hurinapajassa aina tervetullutta, sen sijaan kaikenlainen möyhkääminen ei. Hurinapaja julistautuukin möyhkäämisvapaaksi alueeksi. Lue lisää kommentoinnin säännöistä. (Sivu poistettu, ei sitä saamieni kommenttien tason perusteella vissiin juuri kukaan viitsinyt lukeakaan.)

Mainokset