Aluksi

Nimeni on Heidi. Olen kiinnostunut tarkastelemaan itseäni sekä maailmaa erityisesti sellaisten asioiden kautta kuin rohkeus, empatia, oikeudenmukaisuus, vallitsevien käytäntöjen kyseenalaistaminen, vahingollisten valtarakenteiden ymmärtäminen ja niiden paljastaminen, kärsimyksen vähentäminen sekä pyrkimys toisten parempaan ja yhdenvertaisempaan kohteluun.

Mm. saamelaisena, eläinoikeuksien puolustajana sekä kolmekymppisenä kipu- ja mielenterveyssyistä työkyvyttömyyseläkkeelle joutuneena olen monella tapaa erilaisissa marginaaleissa tässä yhteiskunnassa ja julkisessa keskustelussa. Tämä blogi onkin syntynyt tarpeesta löytää oma, julkinen ääneni (sillä se minulla on!) sekä toiveesta, että uskaltaisin epätäydellisenä ja haavoittuvanakin olla äänekäs tärkeistä asioista (uskallan!) – sekä tietenkin rakkaudesta kirjoittamiseen.

Blogissa julkaisen niin yhteiskunnallisista asioista keskustelevia kuin myös syvästi henkilökohtaisia tekstejä (nämä tietenkin myös risteävät usein). Joukossa on myös tekstejä, joita kirjoitan “ihan vain omaksi huvikseni” sekä satunnainen vegaaninen resepti.

Kirjoitan muuten myös Fáktalávvu-blogiin. Fáktalávvu on tietolähde, joka tarjoaa tosiasiallista ja ajankohtaista tietoa saamelaisista usean eri kirjoittajan äänellä.

heidi_vuomajoki – kopio (2)

Hurinapajassa esiintyvät kuvat ovat omiani (eivätkä ne ole kännykkätasoa laadukkaampia) ellei toisin mainita.

Yhteyden minuun saat sähköpostitse heivuu@gmail.com.

Vielä sananen blogissa mahdollisesti esiintyvistä mainoksista. Käyttämääni WordPressin ilmaiseen versioon kuuluu, että lukija saattaa nähdä mainoksia blogin sivuilla. Minulla ei ole mainosten kanssa mitään tekemistä enkä valitettavasti voi niihin vaikuttaa.

***

Hox! Kommentointimahdollisuus blogissa poistuu ainakin toistaiseksi. Joissain vanhemmissa julkaisuissa saattaa esiintyä maininta kommentoinnista ja sen säännöistä.

Mainokset